30 November

Gah, sista november! Men åh så bra den började! :) Lite Vampire Diaries och Beauty and the Beast och snacka och magmuskler i massor :D Maha, blir inte en bättre morgon! Körde även på mittbena idag, men jag trivdes inte alls så imorgon efter jag har färgat håret så blir det tillbaka till min bena igen, haha onödig information!
 
Skolan gick väl också rätt bra, inte så mycket som jag behöver ändra..tror jag. Man vet aldrig ^^ Ska kolla på det i helgen tänkte jag och sedan lär det bli liiite annorlunda på måndag iallafall..hm.
 
Efter skolan så mötte jag Jimmy på willys. Det var alldeles för kallt för att åka en omväg för att gå på ica maxi, så vi köpte upp oss inför nästa vecka på willys istället ;) Köpte både en liten hyacint och pepparkaksdeg, så det lär bli massa julpyssel i helgen! Förra veckan köpte vi ju pepparkaksformar också i massa konstiga former! Min favorit är krokodilen haha! ;)
Till middag blir det fransyska, en stek som ser aasgod ut! Till det blir det hackelbackspotatis som jag säger (hasselbackspotatis) och beaaaaa! :D och ja, jag tänker fetta mig för jag klarade uppsatserna i svenskan, wohooo! :D
 
tänkte lägga upp min glossybox imorgon också, hinner inte ikväll eftersom jag ska hinna se xfactor ikväll också! woho! sedan lär det bli avengers ikväll ;) oh yeezzz