25 december

God jul på er! 
Hade en riktigt fin avslutning i skolan i måndags! Träffade nästan alla i vår grupp för en brunch på Java innan vi skulle ha studiebesök. Så himla mysigt och fint café, så tråkigt att jag aldrig fått möjligheten att gå dit tidigare för det var så himla bra! Det ska det bli ändring på

Nu är jag i Stockholm och har varit här i ett par dagar redan. Har tagit det lugnt och tagit vara på att vara med familjen eftersom jag besöker dem alldeles för lite! Har även hunnit med plugg och börjar bli rätt nöjd över vad jag har åstadkommit. 2 veckor kvar, sen är det äntligen över, hoppas jag! 

Igår på julafton åkte vi och hälsade på pappa. Vi fikade och kollade på kalle ankas jul så allt kändes som vanligt :) sedan åkte vi hem och jag lagade middag till familjen! Lammfilé! Så gott :) 
Sedan satt jag och mamma och kollade alla våra kriminalserier hela kvällen och jag somnade inte förrän sent. 

Idag har jag bara tagit det lugnt och laddat inför mellandagsrean som börjar imorgon! Då ska jag först en snabbis till stan och kolla vad som finns. Sen ska jag, mamma och lillebror åka till mormor och morfar och fika och dela ut julklappar. Efter det ska jag få träffa mina favorittjejer igen efter säkert ett år! Reunion! Och det ska bli så kul att snacka av sig lite och höra om allas äventyr! Vi alla har nänligen det senaste halvåret varit i fyra olika länder- Sverige, Norge, Polen och Kina! Fett coolt :)

Vi hörs!