29 maj

God lunch! 
Åh har så mycket att berätta, haha! Men jag kör korta versionen! 
Tisdagen blev himla bra! Jobb på världens bästa skola och sedan bio med tjejerna! Filmen kan ju varit det sta jag har sett på länge, jag var helt inne i den och ignorerade att tjejerna satt och fnissade och så under filmen ;) kommer ju ändå se den 2625171818 gånger till! Maha. 
Igår vaknade jag av att jag kände att dagen skulle bli dålig, vilket den typ blev. De ringde från skolan och ville att jag skulle jobba, men jag behövde åka till skolan... Astråkig men behövlig genomgång. Fick en liten lunchdejt med Jimmy också vilket var mys innan han åkte och klippte sig (och så bra det blev!!) 
Kom hem en timme innan jag åkte till stan och tog en fika med Emilia. Blev himla mycket tjejsnack, och vad jag trodde skulle bli en timme blev till 4timmar! Hon bjöd mig också på en cider på uteserveringen, mys! 
På kvällen hade vi tvättid och nu har jag äntligen lite kläder igen! Fick däremot inte dansa nått igår, så har dansat hela morgonen maha!
Idag har jag och Jimmy solat och städat innan hans föräldrar kommer på besök med hundarna! De skulle sova över men det blev inte så tyvärr! Men en mysig tid ska vi nog lyckas få igen! Och en till soffa! Förfest här nästa! :D