27 augusti

Halloj!
Idag vaknade jag efter en lång natts sömn. Allt är så mentalt och fysiskt utmattande i mitt liv nu så jag är konstant trött känns det som. 
De senaste dagarna har varit tuffa och jag har känt mig lite extra ensam, gett folk i min närhet lite avstånd och andrum. Jag är rädd att göra samma misstag igen, och därför gäller det att visa vad jag prioriterar mest här i livet. Jag vägrar göra samma misstag helt enkelt. Förhoppningsvis kommer allt tillbaka till sin ordning snart igen då tilliten och vännerna är tillbaka, men tills dess ligger allt fokus på dom och allt annat får pausas och vänta lite. Allt. Förut lyssnade jag på låtar som kan relateras till pojkar, men nu handlar allt bara om att jag saknar tjejerna :) bros before hoes.
Det bra som har kommit ur den här veckan är att jag lyckats packa 6 kartonger med allt möjligt och jag har bara kök och badrum kvar innan jag är redo att flytta! Mamma har hjälpt mig kolla upp madrass och sånt som förhoppningsvis fraktas över på måndag till rummet. Jag är riktigt taggad och hoppas flytten går smärtfritt och enkelt på måndag! 
Nu är det slutet av idol och sen blir det väntan på paradise hotel! 
Imorgon ska jag äntligen få träffa mina tjejer igen och jag tror inte nån är så taggad som jag! Agnes fyller ju 23 också! 

Puss!