28 november

Halloj! 
Har inte alls haft lust att blogga, även om jag har velat skriva ner allt vad jag har för mig om dagarna :) har träffat tjejerna på lite Mary Kay- mys, haft seminarie och varit allmänt stressad över vfu-arbetet. 
Skulle även ha träffat tjejerna ikväll och gått på bio men det ändrades tydligen! Lite synd för jag var astaggad. Menmen.. 
Annars går dagarna fort! Jag har så kul på praktiken att jag aldrig vill sluta! Arbetslagen är lika bra dom, eftersom de gör allt för att hjälpa mig i mina studier och så :) 
Idag hade barnen klassfest sista lektionerna. Vi kollade på filmen Horton, drack saft, lekte limbo, hela havet stormar och åt bullar och popcorn! Sedan fick barnen glass också! Himla mysigt! Efter skolan kom en av klassens mamma och bjöd på somaliska piroger Sombosa, som det heter. De var goda men jag hann bara ta två tuggor innan hela tungan och halsen typ brann! De var så starka! Haha! 
Nu är det bara en dag kvar till helg också! Då ska jag och jimmy åka till Marieberg och shoppa lite! Jag ska försöka att hålla i pengarna eftersom jag så gärna vill spara till en annan sak..men det är så svårt! 
Jag ska försöka titta in här lite oftare! Pussen