23 juli

Hej!
Vilken underbar helg det har varit och jag vet inte vart jag ska börja eller sluta!
Jag åkte på torsdagen till Örebro och torsdagen var ju inte jätterolig precis, men det gick över rätt snabbt ändå och jag började tagga fredagen redan på natten genom att inte kunna sova haha! 
På fredagen var jag alltså uppe tidigt och hade redan vid 10 cyklat till affären och köpt Martinas födelsedagspresent som jag tror hon uppskattade lika mycket som jag trodde att hon skulle haha! 
Åkte sedan hem till henne för att ge presenterna till henne, prata lite skitsnack och vänta in Agnes :) vi gick sedan upp på stan till systembolaget för att sedan börja tagga kvällen! 
Vi åkte hem till Adolph på kvällen där vi mötte upp Jesper, Pierre och Philip som redan hade börjat dricka haha! Vi lyssnade på musik, skrattade och pratade och så fick vi möta världens sötaste igelkott som hade vägarna förbi! 
Vi drog sedan ut på krogen vid 23 för att se DeVetDu som spelade men det blev värsta floppen så vi drog oss tillbaka till Adolph innan stängning. Där fortsatte efterfesten ett tag för några medan andra gick och la sig. 
Vaknade upp på lördagen och mådde bättre än vissa andra haha! Jag och Agnes följde med killarna och delade på en av de godaste pizzorna nånsin (eller så var jag bara hungrig) innan vi åkte till Martina för att göra oss någolunda fräsha efter gårdagen. 
Vi drog på kvällen tillbaka till Adolph och försökte oss på en grillkväll men det gick inge vidare då vi inte är några grillmästare, men lite kött och champinjoner lyckades vi rädda ändå! Kvällen slutade med en berg-och-dalbana för mig och Martina medan Agnes somnade lyckligt haha! Martina fick även hon somna lyckligt medan jag fick ligga på en hård soffa hela natten haha! Ska inte klaga dock eftersom jag fick sängen på fredagen! 
Nu är jag iallafall tillbaka i Stockholm igen och kan inte längta mer efter att komma hem till Örebro igen! Många nya ändringar och äventyr lär vänta om någon månad eller så och jag är mer än redo! 
Igår låg jag dock sjuk med ashög feber hela dagen. Lite läskigt att komma upp i 39,8 grader när jag aldrig brukar ha feber. Men idag är den iallafall borta och jag ligger ute och solar som en galning igen! 

Efter ett superlångt inlägg avslutar jag med få men fina bilder haha!