24 november

Åh sån bra helg jag har haft! 
Fredagen gick jättefort i skolan, det blev bara lugna lektioner och avslutades med film. Sen stannade inte handledarna så lång tid efteråt så jag och Jenny fick gå vid halv två! 
Men eftersom jag hade beställt tågbiljett till 15.20 så tog vi en promenad hem till henne och jag fick hälsa på hennes katterna Boris och Bruce och hunden Buster ^^ hon var sedan snäll och skjutsade mig stationen så det inte behövde bli nån stress :)

Väl i Jönköping fick jag äntligen träffa min pojke! Det var verkligen på tiden! Känns som vi varit ifrån varandra typ ett år ;) På fredagen blev det mys i form av film och en dubbeldejt med tacos till middag! 
På lördagen gick vi upp i hopp om att ta en "liten" promenad! Men vi borde lärt oss nu att när vi tar promenader blir den annat än liten, haha! Och det blev den inte i lördags heller! Vi började vandringen vid 12 och kom till baka strax efter 16! På nått sätt gick vi bara och snackade och myste två timmar åt ett håll utan att stanna innan vi kom på att vi antagligen borde vända och gå tillbaka, haha! Alltid lika kul med dig. 
Planerna var sedan på kvällen att gå på bio men vi var båda helt slut i kroppen efter promenaden, så vi köpte lite gott i affären på vägen hem, lagade riktigt god mat och myste till sist framför en film istället.  

Igår, söndag, gick vi istället på bio! Vi såg Hunger Games och den var asbra :) Vi avslutade mitt Jönköpingsbesök med att äta på Subway! Så jag är riktigt nöjd med helgen och längtar redan efter nästa äventyr med den där killen! Bästa teamet.