26 maj

Har man lovat så har man! Dags för månadens favoriter! Maj månad!

Den här månaden är det ingen hemlighet att jag har älskat orange! Det känns som den ultimata sommarfärgen för mig och jag har ingen lust att sluta ;)

På naglarna den här månaden har jag haft på mig WetnWilds superfina orangea nagellack i Club Havanna, suuperfint och det håller aslänge!
På läpparna har jag varierat lite mellan orangea men det läppstiftet jag använt mest är från Yves Rocher med läppglanset från Nyx över i Maple Blondie!
Fortsätter vi med Yves Rocher-temat så har jag precis fått hem lite produkter därifrån som säkert kommer med i bästa månads favoriter. En slank med i denna eftersom jag använder den varje gång jag duschar! Det är deras Limited Editions Tropical Rainforest duschkräm och den luktar himmelskt! Till och med Jimmy gillar att använda den i duschen :)
På ögonen har det inte blivit så mycket orange men lite bronsfärgat har det blivit! Den här månaden har jag hittat Color Tattoos från Maybelline i On and On Bronze, vilket måste vara bästa ögonskuggan för de lataste dagarna! Det är som en krämskugga som är lätt att bara dutta på ögonen, men jag använder det också som en bas för andra ögonskuggor för att få de att sitta längre ;) ett måste i sminklådan!
Nu när det har blivit varmare tycker jag att det är jobbigt att ha tjockare smink på sig, så jag har bytt ut min foundation till en lite lättare som inte är så täckande. Det känns som att det får huden att andas lite och det ser bättre ut också nu på sommaren! Min nya foundation är från märket Bourjuais och den heter Healthy Mix Serum vilket ska även ha massa nyttiga vitaminer och bär som ska vårda huden samtidigt. Jag har inte haft finnar på länge, så kanske det funkar! :D
Den sista produkten är det som jag har använt mest av allt den här månaden. Det är de finaste rouge jag har sett och använt! Märket de är ifrån är Sleek Makup! Det är tre olika i en enda palett! En är orange, en är rosa med superfint guldskimmer och den sista är en stark rosa! Älskar dom massa och kan inte få nog!
Den sista favoriten är HayDay! Jag och Jimmy har spelat som galningar den här månaden haha! Craycray!