24 september

Halloj!
Dags att köra en liten snabb update från min fantastiska långhelg!
I fredags blev det utgång med grabbarna från ktown, jag känner mig så hemma att vara med killar att jag oftast inte tänker på att det är jag som är enda tjejen i rummet! Efter lite dans på Strömpis, det vanliga dramat och en tur på Max i slutet av kvällen dog jag av utmattning i sängen.
 
Lördagen bestod mestadels hemma hos mig. Jag passade på att sova under dagen och ta igen sömn från gårdagen. Det blev en del serier för min del, men även liiite läsande inför skolan på måndag. Efter två plingade det till på dörren och jag behövde iallafall inte spendera natten ensam! mys :)
 
På söndagen vaknade vi ovanligt pigga, men inte pigga nog att ta oss från mitt lilla krypin. Jag gjorde mackor och tog även en cykeltur på kvällen för att handla mat till två hungriga magar så att vi kunde somna gott, vilket vi gjorde!
 
På måndagen ringde klockan vid 7 för jag skulle upp och tvätta som alla måndagar har sett ut senaste månaden. Riktigt skönt tycker jag att ha det gjort innan skolan och innan dagen riktigt börjat. Men har insett att det kanske inte behövs tvättas vaarje måndag, hehe. Pojken skulle även iväg på arbetsintervju så jag passade på att städa och äta frukost och tvätta klart innan han var tillbaka. Jag fortsatte sedan min måndag med att luncha med tjejerna och ha en låång föreläsning som var alldeles för tråkig för att ligga på en måndag. Efter skolan åkte jag hem en stund för att sedan spendera kvällen med att bli servad lasagne, film och popcorn av kocken själv tillsammans med ett trevligt sällskap! Himla trevligt att få allt serverat åt en, haha! Det sedan alldeles för sent att cykla hem efter filmen så det blev ännu en natt att sova borta. Men så vi frös! Haha kändes som jag sov på ishotellet eller något, för vaknade av att jag var stelfrusen och ont i halsen. Känns rätt hopplöst att försöka förhindra att bli förkyld nu när hösten kommer, så jag känner att det bara är att ge upp och låta förkylningarna komma lite titt som tätt. 
 
Idag var sista dagen med boysen vilket vi gjorde till en lång mysmorgon. Vi gick och köpte frallor på morgonen och dukade fram till massa snack och chill. skönt!
Men dagen var inte slut där! Vid 18 mötte jag upp mina flickor som jag inte sett på länge för att gå på bio. Gud så bra film. Drunknade i mitt eget dreggel som agnes skulle säga! Martina var med i början, men gick för att hennes dumma hosta tog över :( Men kanske tur det, då blir det förhoppningsvis en till tur till bion för att hon ska kunna se och då står jag där med biobiljetterna i högsta hugg! Den var ju riktigt bra, även om jag kommer ha ett antal mardrömmar efter allt ha sett min största fobi på bioduken, haha. 
 
Kom iallafall hem efter bion för att kolla på Paradise Hotel med två av korridorsgrannarna, och det är ju mycket roligare att kolla tillsammans med folk än ensam! Vi satt och kommenterade på allt och alla och efter programmet var slut satt vi över en timme och pratade om allt mellan himmel och jord! Så kul vi hade och jag satt mest bara där och skrattade så jag fick ont i magen. Jag har hittat en riktigt kanonkorridor tror jag med bra gemenskap! Imorgon skulle vi förmodligen göra favorit i repris och jag är mer än taggad! Kommer bli superkul!
 
Dags för mig att sova, imorgon väntas pluggmys med tjejerna och jag längtar redan. Har saknat mina tjejer, och idag blev det alldeles för lite snack på bion!
puss!