30 September

God kväll!
Det blev inget bloggande i helgen, hade fullt upp med hundvalpar, kattungar, lägenhetstittande och mys med mamma och vänner! Det har varit en intensiv men rolig helg, och det har inte varit mycket vila :)
Helgen i Stockholm började på torsdagen med åkande i hytten på tåget, lika kul varje gång ^^ Sedan fick jag en god middag av mamma. 
I fredags fick jag mysa med världens finaste lilla Stella! Andrea hade gått och köpt en liten hundvalp som är söt som socker! Vi gick runt i stan och köpte en liten väska som hon ska ligga i och på kvällen så skulle vi titta på film, men Stella kissade ner hela golvet så det blev ingen lugn filmkväll. Men det var himla mysigt och längtar redan tills jag myser med dom igen!
På lördagen pluggade jag lite och sedan myste jag med mamma ett tag. Sedan träffade jag Mikis, Alex och Johan för att handla lite. Vi gjorde sedan en riktigt god middag med klyftpotatis, sallad och fläskfilé. Fick även träffa de sötaste kattungarna också Kurry och Rambo. Söta Rambo som äter som en häst och brottar ner syrran som en galning! Och Kurry som är besatt av Johans Ipad, hon kan sitta och leka hur länge som helst. De var så mysiga hela kvällen! Åh, vill åka dit igen! :D
Idag har jag varit på lägenhetsvisning med mamma och jag tror att hon ska börja buda på en himla bra lägenhet! :) Nu är jag iallafall tillbaka i Örebro och vi ska just äta pizza! Riktigt bra avslut på en hur bra helg som helst! Och så skönt att få vara tillbaka med min Jimmy igen, hade verkligen saknat honom, även om det bara var några dagar <3